NOTEBOOM AFBOUW: Afwerksystemen, montage, timmerwerken en advies.

Home

Noteboom-Afbouw is een jong, dynamisch en eigentijds afbouwbedrijf die zich specifiek richt op de binnen afbouw. Wij hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan en daarom kunt u kwaliteit in huis halen met vakbekwame afbouwers. Wij richten ons zowel op particuliere klant als ook op de reguliere aannemers.  Door de jarenlange ervaring in deze branche voor zowel kleine als grote projecten kunnen wij een ruime klantenkring bedienen. 

Onze specialiteiten zijn systeem plafonds en systeemwanden in de breedste zin van het woord. Daarnaast kunt u ook terecht voor alle voorkomende timmerwerkzaamheden zoals o.a. kozijnen deuren en vele andere werkzaamheden. 

Voor kasten,vloeren en verlichting zijn wij ook de partner bij uitstek voor elk budget proberen wij een passende oplossing te zoeken. Beglazingen voor kozijnen en deuren in welke vorm of maatvoering zijn ook bij ons verkrijgbaar. 

Zo als u ziet zijn we breed georienteerd in de afbouw en willen u graag van dienst zijn. Heeft u aanvraag of een project waar u kwaliteit wenst bel of mail ons dan. 


Graag tot ziens, 

Noteboom-Afbouw

Bel voor een vrijblijvende offerte naar
Tel /Fax 0187-651601
Mobiel 0641287829

Zierikzee

Het plaatsen van een metalstud wand op een zolderverdieping waar 2 extra slaapkamers erbij gemaakt zijn.

Lees meer

Realisatie badkamer in Oosterland

Volledige badkamer gerestyled. Het volledige traject van slopen tot opbouw is gedaan. Leidingwerk aangepast/vernieuwen, aanbrengen wand- en vloertegels, plaatsen en aansluiten van het sanitair.

Lees meer

Slaapkamer op de verdieping in Klundert

Extra slaapkamer gemaakt. Aanbrengen van laminaatvloer, wanden toegepast met glasvliesbehang. Orac sierlijsten toegepast met ornamenten rondom verlichting.

Lees meer